Hogyan kell megpályázni egy állást ?

A Michelinnél olyan szakmai lehetőséget kínálunk Önnek, amely összhangban van elvárásaival és igényeivel. Ismerje meg 3 szakaszból álló felvételi folyamatunkat, jelentkezzen valamelyik állásajánlatunkra és csatlakozzon az abroncsgyártás és a mobilitás vezető cégcsoportjához!

A 3 szakaszból álló felvételi folyamat

1. Online jelentkezés

Valamelyik online állásajánlat felkeltette az érdeklődését, és megfelel az Ön profiljának? Kattintson az ajánlat Jelentkezzen most gombjára a jelentkezéshez weboldalunkon keresztül, mely 15 percet vesz igénybe !

Online jelentkezéskor a következőkre lesz szüksége:

  • az Ön önéletrajzára
  • az Ön motivációs levelére
  • bármely egyéb dokumentumra, amely kiegészítheti vagy segítheti az Ön jelentkezését (ajánlólevél, képzésen nyújtott teljesítmény értékelése stb.)

Jelentkezése elküldését követően Ön e-mailben egy visszaigazolást fog kapni, amelyben megerősítjük, hogy megkaptuk a jelentkezését, melyet közvetlenül  az érintett felvételiztetőnek továbbítjuk.

Ha egyik állásajánlat sem felel meg az Ön profiljának, küldje el nekünk közvetlenül (saját kezdeményezésre) a jelentkezését és csatlakozzon tehetségállományunkhoz!

2. Az interjúk

Ha jelentkezését elfogadtuk, akkor meghívást kap egy első egyéni elbeszélgetésre az Ön által választott pozícióhoz tartozó munkaterület felvételiztetőjével. Azokkal, akik ipari területre jelentkeznek, csoportos tesztet írat az érintett üzem felvételiztetője, mielőtt még az első elbeszélgetésre sor kerülne.

Ezek a találkozók arra szolgálnak, hogy ellenőrizzük, megfelel-e az Ön profilja a meghirdetett pozíciónak, valamint, hogy felmérjük az Ön lehetséges szakmai karrierjét a Csoporton belül.

Ha jelentkezését nem fogadjuk el, arról értesítjük Önt, de az Önre vonatkozó információkat megőrizzük az adatbázisunkban. Ha a későbbiekben munkaerőre lenne szükségünk, előfordulhat, hogy felvesszük Önnel a kapcsolatot.

3. A felvételiztetés napja

Ez a nap teljes egészében a felvételiztetés jegyében zajlik, Ön szakértőkkel, vezetőkkel és egy karrierfelelőssel fog találkozni, akik felmérik az Ön kompetenciáit, motivációját és fejlődési lehetőségeit a Michelinnél, mielőtt közösen meghoznák a végső döntést.   Ön még aznap este, de legkésőbb 3 napon belül megtudja, hogy felvételt nyert-e a pozícióba és csatlakozhat-e a Michelinhez.