Duális képzés

Egyes egyetemisták a duális képzést választják, amelynek során elméleti képzésüket szakmai gyakorlattal kívánják ötvözni, amit a Michelinnél töltenek. Csatlakozzon hozzájuk szakmatanulási vagy tanulói szerződés keretében és használja ki ezt az ugródeszkát a munka világába!

A duális képzés belépést jelent a munka világába

 A szakmatanulási vagy tanulói szerződés keretében végzett duális képzés lehetővé teszi az Ön számára, hogy elismert, diplomát adó képzést végezzen és mellette jelentős szakmai gyakorlatot szerezzen egy ipari vállalatnál.

Mi mindig úgy viszonyultunk a duális képzéshez, hogy az belépést jelent a fiataloknak a munka világába. Ezért 2011. június 28-án aláírtuk a Duális képzésről szóló egyezményt, amivel megerősítettük e képzési forma iránti elkötelezettségünket.

A Michelinnél Önnek lehetősége van  duális képzési rendszerben tanulni számos szakmai területen. A beszerzéstől a személyügyig, a minőségbiztosításon, biztonságon vagy a kontrollingon keresztül odafigyelünk arra, hogy a feladat, amellyel megbízzuk Önt, összhangban legyen képzésével és tanulmányai színvonalával.

A Michelin olyan Csoport, ami nekünk, duális  képzési rendszerben tanulóknak, lehetőséget biztosít arra, hogy valódi feladatokat és valódi felelősséget kapjunk. Az alatt a néhány hónap alatt, amióta a vállalatnál vagyok, sokat komolyodtam, és nőtt az önbizalmam is.

Caroline, duális képzési rendszerben tanuló marketingasszisztens

Gyakorlati segítség a hétköznapokban

Ha duális képzésben szeretne részt venni a Michelinnél,  alá kell írnia egy munkaszerződést  1-től 3 évig terjedő  időtartamra:  ezzel belép a csoportba, és teljes jogú munkavállalóvá válik. Egy szakoktató vagy egy konzulens fogja irányítani és támogatni egész megbízatása alatt.

Képzési költségeit a vállalat fizeti, Ön pedig  tanulmányi szintjétől függően fizetésben részesül, amelynek összege magasabb a törvényben előírt minimálbérnél. Képzési ideje, illetve szakmai betanulása alatt ugyanúgy társadalombiztosításban részesül, mint bármely más munkatárs.

Ha a képzési hely és az Ön munkahelye egymástól távol van, bérkiegészítésben részesül.

Valódi feladatot bíztak rám, ami tényleges haszonnal jár a Vállalat számára, nemcsak látszatmunkát. Úgy érzem, valóban beilleszkedtem a csapat életébe, és nagyra értékelem a csapaton belüli kulturális sokszínűséget.

Gauthier, duális képzési rendszerben tanuló junior beszerző

Évente több mint 500 rendezvény, ahol találkozhat velünk

Munkatársaink és campus menedzsereink felkeresik Önöket, hogy bemutassák életpályájukat és szakmájuk sokszínűségét. Fórumokat, börzéket és rendezvényeket tartanak, használják hát ki az évi 500 alkalom valamelyikét, és beszélgessenek el velük terveikről!

Jelen vagyunk az önök intézményeiben is, és előadásokat tartunk partneriskoláinkban és -egyetemeinken   .

Ne maradjon le semmiről,  kövesse aktualitásainkat és csatlakozzon hozzánk a Twitteren, Facebookon és a LinkedInen!

Duális képzési ajánlatok egy kattintással

Szakmai karrierje elindításához a Michelinnél vagy jelenlegi ajánlataink megismeréséhez tekintse meg online duális képzéseinket!

Az önéletrajztól az interjúig olvassa el hasznos tanácsainkat , hogy előkészítse jelentkezését!