Hogyan jelentkezhet diákként?

Azzal, hogy önálló feladatot kap, a Michelin lehetőséget nyújt Önnek, hogy még tanulmányai alatt értékes és felelősségteljes szakmai tapasztalatot szerezzen. Találjon egy olyan feladatot, amely összhangban van terveivel és lépjen be egy nemzetközi csoportba 3 lépcsős felvételi eljárásunk keretében!

3 szakaszból álló felvételi eljárás

1. Online jelentkezés

Valamelyik online gyakornoki ajánlatunk vagy duális képzésünk felkeltette érdeklődését? Kattintson ennek az ajánlatnak a Jelentkezzen most gombjára online jelentkezéshez, ami 15 percet vesz igénybe!

Az online jelentkezéshez a következőkre lesz szüksége:

  • önéletrajz
  • motivációs levél
  • bármely egyéb dokumentum, amely lehetővé teszi, hogy jobban megismerjük Önt (ajánlólevél, portólió stb.)

Jelentkezése elküldését követően e-mailben értesítést fog kapni arról, hogy megkaptuk jelentkezését. Jelentkezését közvetlenül az érintett felvételiztetőnek adjuk át.

Ha egyik állásajánlat sem felel meg az Ön profiljának, küldje el nekünk közvetlenül (saját kezdeményezésre) a jelentkezését és csatlakozzon a tehetséges munkavállalók köréhez!

Számos fórumon és rendezvényen részt veszünk. Keressen fel bennünket, hogy beszélgessünk terveiről és adja be jelentkezését!

2. Az első interjú

Ha jelentkezését elfogadjuk, akkor részt vesz egy első egyéni elbeszélgetésen a választott szakterület felvételiztetőjével.

Ha nem fogadjuk el jelentkezését erre az állásajánlatra, akkor értesítjük Önt, információit azonban megőrizzük az adatbázisunkban. Az Ön profiljának megfelelő szakmai gyakorlat vagy duális képzés esetén így újra fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

3. A második interjú

Ezen a második elbeszélgetésen az Ön szakmai gyakorlatának, illetve duális képzésének témájáról lesz szó leendő konzulensével.

A jelentkezésével kapcsolatos végső választ legkésőbb egy hét múlva kapja meg.