Szakmai gyakorlat

A Michelin minden évben számos szakmai gyakorlatot kínál gyakornokok részére minden területen és minden szinten. Éljen Ön is a lehetőséggel, hogy megismerjen egy szakterületet, önálló feladatot kaphasson és szakmai gyakorlatra tegyen szert egy nemzetközi Csoportnál!

Szakmai gyakorlatok minden területen és minden szinten

Szakmai gyakorlatot keres? Bármilyen szakterülettel és képzettségi szinttel is rendelkezik, szívesen látjuk szakmai gyakorlatra, hogy értékes szakmai tapasztalatot nyújtsunk Önnek.

Minden évben  számos szakmai feladatot és lehetőséget kínálunk, hogy felfedezhesse a Csoport tevékenységével kapcsolatos pozíciókat. Ipar, marketing és értékesítés, tervezés, kutatás és fejlesztés, audit… válassza ki azt a területet, amely megfelel Önnek, fejlessze tehetségét és kezdje szakmai karrierjét a Michelinnél!

Értelmes szakmai gyakorlat

Olyan munkatársnak tekintjük a gyakornokokat, akik tudást és szaktudást szeretnének szerezni. Érkezésekor integráljuk Önt csapatainkba a vállalat teljes jogú tagjaként.

Gyakornokként a Michelinnél Ön:

  • nemzetközi környezetben dolgozik.
  • saját feladatot kap egy emberléptékű csapatban.
  • személyre szabott támogatásban részesül.
  • fél lábbal már a vállalatnál van, ami karrierlehetőséget jelent az Ön számára.

Szakmai gyakorlata alatt Ön diplomájától és képzettségi szintjétől függően illetményt és szállást kap.

Évente több mint 500-szor találkozhat velünk

Munkatársaink és campus menedzsereink felkeresik Önöket, hogy megosszák szakmai karrierjük és szakterületeik sokszínűségét. Fórumokat, börzéket, rendezvényeket vagy előadásokat tartanak az egyetemi campusokban, használják hát ki az évi 500 alkalom valamelyikét és beszélgessenek el velük terveikről!

Ne maradjon le semmiről, kövesse aktualitásainkat és csatlakozzon hozzánk a Twitteren, Facebookon és a LinkedInen!

Szakmai gyakorlataink egy kattintással elérhetők

Akár lehetőséget keres, akár tájékozódni szeretne projektjeinkről, tekintse meg online szakmai gyakorlat kínálatunkat! Rendszeresen frissítjük a tartalmat.

Az önéletrajztól az interjúig gyakorlati tanácsaink segítenek Önnek jelentkezése során. Használja ki és csatlakozzon a Michelinhez!