Miért érdemes követni a Michelint a közösségi médiában

Lépjen kapcsolatba a Michelinnel a közösségi médiában, hogy megismerje cégünket, értékeinket és a legfrissebb állásajánlatokat.

Biztosítani akarjuk, hogy az álláskeresők minden kérdését megválaszoljuk, és a közösségi média tökéletes platformot biztosít ehhez.

Didier Joannet, a Michelin digitális marketing menedzsere mondta

Próbálja ki tartalommal teli közösségi médiacsatornáinkat:

YouTube: Fedezze fel a Michelin által kínált karrierlehetőségek széles választékát

Ahhoz, hogy megismerje a Michelin által kínált izgalmas lehetőségeket, tekintse meg YouTube csatornánkat,ahol megismerkedhet egyes jelenlegi alkalmazottak portréival - az üzleti fejlesztési menedzserektől a terméktesztelőkig. Ismerje meg rendkívüli csapatszellemünket és az általunk kínált karrierlehetőségeket.

Facebook: Beszéljünk a munkaerő-felvételről

Lájkolja Faceb

ook karrier oldalunkat, hogy elsőként értesüljön a Michelin legfrissebb híreiről, a hálózatépítési rendezvényektől az új állásajánlatokig. Ha Ön ambiciózus, pozitív és érdeklődik a Michelin állásajánlatai iránt, tegye fel ezzel kapcsolatos kérdéseit.

Twitter: Valós idejű HR hírek

Fedezze fel a legújabb híreket, állásajánlatokat és rendezvényeket – mindezt legfeljebb 140 karakterbe sűrítve. Évente 3-szor, újonnan felvett munkatársaink élőben tweetelnek

a bevezető tanfolyamról, #kérdezz-felelek alkalmakat tartva, ahol megismerheti a jelentkezési folyamatot és munkavégzést a Michelinnél – angol és francia nyelven.

LinkedIn: Ismerje meg a Michelin csapatát

Bővítse ki professzionális hálózatát a Linkedln oldalon, és lépje kapcsolatba Michelin alkalmazottakkal, hogy megismerje a Michelinnél kínált különböző karrierútvonalakat.

Örömmel várjuk, hogy kapcsolatba lépjen velünk!